99,5% Renhet Drostanolon Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplements Rå Steroidpulver

Produkt detaljer
Produktnavn: Drostanolon Enanthate.
Molekylformel: C40H52O4
CAS-nr: 472-61-145
Analyse: 99%
Opprinnelsessted: RongXin, Kina
Kvalitetsstandard: Bedriftsstandard
Alias: Drostanolon; Masteron enan, dragontanolon enanthate.
MW: 416,64
Renhet: 99% pulver
Karakter: Farmasøytisk karakter
Pakke: I foliepose eller trommel.
Beskrivelse: Hvit eller nesten hvitt krystallinsk pulver
MOQ (Min ordre mengde): 10grams.
Produksjon: Rongxin
Chat nå

Produktdetaljer

99,5% Renhet Drostanolon Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplements Rå Steroidpulver


Produkt detaljer

Produktnavn : Drostanolon Enanthate.

Molekylformel : C40H52O4

CAS-nr: 472-61-145

Analyse: 99%

Opprinnelsessted : RongXin, Kina

Kvalitetsstandard: Bedriftsstandard

Alias: Drostanolon; Masteron enan, dragontanolon enanthate.

MW: 416,64

Renhet: 99% pulver

Karakter: Farmasøytisk karakter

Pakke : I foliepose eller trommel.

Beskrivelse: Hvit eller nesten hvitt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordre mengde) : 10grams.

Fremstilling: RongXin

Bruk: Farmasøytisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mannlig hormon og anabole hormoner. Søkeord: bodybuilding, steroidhormon, råstoffpulver.

k.jpg

Produktbeskrivelse

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) er et dihydrotestosteron (DHT) basert anabole steroid. Drostanolon er ganske enkelt DHT-hormonet strukturelt endret. Endringen foregår ved tilsetning av en metylgruppe ved karbon posisjon 2. Dette sikrer at hormonet ikke lider av metabolsk sammenbrudd forårsaket av 3-hydroksysteroid dehydrogenase enzymet funnet i skjelettmuskulaturen. Denne enkle strukturelle endringen gjør også hormonet langt mer anabole, og det gir oss Drostanolone. Når hormonet er opprettet, endret fra DHT, er en ester så festet, og i dette tilfellet er den vedlagte esteren Enanthate. Enanthate er ikke et steroid eller et stoff, men ikke noe mer enn et tidsverktøy som brukes til et stoff.


Som med Masteron Propionate er Masteron Enanthate kjent for å være en av de eneste anabole steroider som bærer sterke antiøstrogenegenskaper. Denne anabole steroiden kan ikke øke østrogen nivåer; Faktisk, det kan faktisk redusere østrogen nivåer i kroppen. Det er derfor Drostanolone var vellykket i brystkreftbehandling med kombinasjonen av Drostanolone og Tamoxifen som svært vanlig i mange år. Kroppsbyggere velkommen denne egenskapen fordi østrogen ofte er vanskelig å kontrollere med mange steroider og lavere østrogennivåer, noe som ofte fører til et hardere og mer definert utseende under skjærefasen.


Masteron Enanthate har noen av de mest misvisende anabole og androgene klassifikasjonene av ethvert anabolsk steroid, men ikke nesten som villedende somHalotestin og Anavar. Drostanolon har en bindingsaffinitet til androgenreseptoren som er fem ganger større thantestosteron, noe som ikke bare gir et hardere utseende, det kan også ha en positiv innvirkning på fettfall. Alle anabole steroider kan bidra til å forbedre metabolismen, men de med sterk androgenbindende affinitet kan påvirke direkte lipolyse.


Hvis du vil ha god kvalitet på Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), velg Rongxin Company.


Fordeler med Masteron-Enanthate (Pulver)

1, fordelene med masteron-enanthate kan i stor grad oppsummeres i tre ord, magert og hardt. For ytelsesforbedrer og utenfor en brystkreftpasient, vil det i stor grad bare være ytelsesforbedrende i en bodybuilding natur som supplerer med Masteron i utgangspunktet, da det er en utmerket kroppsbyggende steroid, men det er ikke et mirakel i en flaske. Selv om den har en ganske mildt lav androgene vurdering, forteller historien det er ganske annerledes da det vil herdes opp ganske anstendig. Videre, som ved sin natur, påvirker Masteron-Enanthate overordnet metabolsk aktivitet ved direkte stimulerende lipolyse; Nei, det er ikke det eneste steroid som gir slike fordeler, eller er det den sterkeste, men disse er i stor grad egenskapene.


2, som Masteron-Enanthate virkelig bare tjener formålet med å lene seg ut og herding opp vil du generelt bare se steroidet brukt i konkurransedyktig bodybuilding verden og av de av en ytelsesforbedrende natur som bare gjør det for å se og føle seg bedre; Gym rotte. Du vil ikke finne mye Masteron som brukes i den utførende atletiske verdenen; Det er ikke mye formål for fotball- eller baseballspilleren eller andre på feltet-idrettsutøveren; Sikkert, noen av dem kan dabble med Masteron, men de fleste vil velge andre anabolics som tjener deres formål. Men for kroppsbyggeren kan denne anabole steroiden være forskjellen mellom første og andre plass i et show; Når alt kommer til alt, mens det er mange faktorer å være en vellykket bodybuilder på scenen hardhet og ultimate leanness er to av de viktigste bekymringene. Til syvende og sist er dette en av de få anabole androgene steroider vi kan nesten passende merke en ren bodybuilding steroid. --- Fra RongXin Company.


Rongxin Bio-Tech selskapets konkurransefortrinn til deg:

付款 .png


Hvordan fortsette dine bestillinger?

流程 .png

Pakke og lagring


bzt.jpg

Våre sertifikater

QQ 图片 20170315140316.jpg

Vår fabrikk

Jeg 哦 .jpg

Kontaktinformasjon

Bedriftspostkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Hvis du er fornøyd med vår 99,5% renhet, vil drostanolon enanthate (masteron) cas472-61-145 bodybuilding supplere rå steroidpulver, velkommen til å kontakte vår fabrikk. Kommer i høy kvalitet, høy kvalitet somatropin produkter til salgs må være ditt beste valg. Vær så snill å kjøpe eller engros de varme salgsproduktene fra oss.

Forespørsel