Vår historie

Rongxin Bio-tech co, Ltd har fokusert på topp kvalitet steriod hormonesandAPIs.We er produsent spesialisert i steroidhormoner i flere år i Kina. Nå våre produkter selges over hele verden, som alle kunder kvaliteten på våre produkter.

Vår fabrikk:

Etablert i 2009, Hongkong RongXin Bio-Tech co, Ltd startet med kun ett formål: tobring chemicallypurest anabole steriods rå pulver, veksthormon, menneskelig vekst peptider og APIer til verden.

Våre produkter har hatt betydelig globalgrowth over de siste årene av strategisk samkjøre med veletablerte distributører i Asia andbeyond.

Med globalt hovedkvarter i Hong Kong, er vi committedto deliveringtop kvalitet farmasøytisk førsteklasses produkter som har blitt synonymt med vår merkevare og omdømme. Vi fokuserer kontinuerlig på å forbedre både standarden på vårt produkt og vår virksomhet.


Våre produkter er produsert i vår nåværende god produksjon praksis (GMP) anlegg for å sikre optimal kvalitet. Rongxin bio-tech også i samsvar med ISO 9001 regelverket for å sikre at alle fasetter av våre operasjoner overholder de høyeste kvalitetsstandardene.

Vårt produkt

Rongxin bio-tech co, Ltd-produkter inkluderer følgende:

1, steroid hormoner, som testosteron serie produkter, Boldenone serien steroider, Nandrolone serien steroider, Trenbolone serien steroider og så videre.
2, menneskelig vekst hormon andpeptide hormon.
3, APIer og intermediates av steroid hormoner.
4APIs og intermediater.
5, bodybuilding fettforbrenning hormoner
6, kreft behandling Anti østrogen steroider hormon rå pulver

Alle våre produkterProdukt program

Importantusage av våre produkter:

1, farmasøytisk fabrikk

2, bodybuilding feltet.

3, miste vekt.

4, øke muskel.

5. vårt sertifikat

Kvalitetskontroll:

Kvaliteten er vårt liv! Alle produkter produsert i AsepticLaboratory etter GMP standard. Godkjent av ISO9001. Dessuten har vi en komplett Q. A. andamp; Q. C. System. Vi eier autoriserte setsof analysere instrumenter, slik som HPLC, GC og UV spektrofotometer å analysere og kontrollere produktene.

Toppen, stabile og pålitelig kvalitet er garantert! Velg Hongkong RongXin Bio-Tech co, Ltdto samarbeid er det beste valget.


Vår tjeneste

Utmerket etter salg Service:

For å gi våre kunder god service, testes individuelt produkter for kvalitetskontroll før salg.

Vi selger ikke bare våre produkter. For å hjelpe kundene og vokse med dem er viktigere.

Våre fordeler:

Topp kvalitet, beste tjenester, mest fornuftige priser, sikker levering og la customertop tilfredshet.


QQ图片20170320180727.jpg